Gyerek búvároktatás

 

szoveg
szoveg


Mi felnőttek, a bennünk élő hajthatatlan kíváncsiságnak, és kalandvágynak köszönhetően kezdünk el általában búvárkodni. Miért is maradjanak le erről a csodás víz alatti élményről a világ legnagyobb kalandorai, és felfedezői, a gyerekek?

 

 

A Búvár ABC búvár oktatói, búvár iskolánk indulásától fogva kiemelt figyelmet szentelnek a gyerekek búvár oktatásának. Büszkélkedhetünk már 10 éves végzett búvárral, és olyan nyolcévesekkel, akik részt vettek a PADI Seal Team programunkban is.

 

szoveg


Pontosan tudjuk, hiszen van benne tapasztalatunk, hogy a gyerekek búvároktatása speciális terület, türelmet, maximális figyelmet igényel. De ez még kevés. Számunkra a legfontosabb, hogy az oktatás minden igényt kielégítő biztonsági körülmények között történjen. Egyrészt, hiszen a ’világ legfontosabb emberei’-vel foglalkozunk, másrészt filozófiánk, hogy már maga a búvárkodás megismerésének folyamata élménnyé váljon, és biztonságérzetet adjon a gyerekeknek. Hogy a búvárkodás várva várt pillanat, ne kényszer legyen.
szovegTudjuk – mert átéltük, és mert tanítványaink is mesélték – milyen felejthetetlen élmény, amikor szülő és gyermek együtt fedezi fel a víz alatti világot. (a gyerekeknek meg van az a képessége, hogy a víz alatt is folyamatosan magyaráznak és kézzel lábbal megpróbálnak kommunikálni velünk…
 

szovegA gyerekek búvároktatását, PADI rendszerben már 8 éves kortól el lehet kezdeni, minősített tanfolyamra pedig 10 éves kortól van lehetőség.

A búvároktatás részleteiről búvár-oktatóink adnak részletes felvilágosítást.

 

 

 

 

 

JELENTKEZEM »