Búvár tanfolyamok

PADI Rescue Diver búvár tanfolyam

A PADI Rescue Diver búvár tanfolyam az első igazán tudatos lépés ahhoz, hogy tudásodat és gyakorlatodat kiterjeszd a kedvtelési szinten túl is.

Azoknak a búvároknak ajánljuk, akik maguk és mások biztonságára és egészségére is vigyázni akarnak. Ez a profivá válás első lépcsőfoka! Mint mentőbúvár megtanulod, hogy már nem csak magaddal és merülő-társaddal kell törődnöd, hanem számításba kell venned más búvárok biztonságát és egészségi állapotát is.

A búvár tanfolyam alatt felkészítünk Téged arra, hogy hogyan segítsd a problémák megelőzését, hogy biztonsággal le tudj bonyolítani egy mentési - keresési akciót, hogy képes légy mesterséges lélegeztetést biztosítani vízben és szárazföldön egyaránt és sebeket kezelni.

Amit tenned kell a kezdéshez:
Hívj fel és megbeszéljük a kezdés időpontját és a búvár tanfolyam pontos részleteit!

Néhány előfeltétel/kikötés:

  • Legyen min. PADI AOWD vagy PADI Junior AOWD búvár tanfolyam elvégzéséről szóló minősítésed (vagy más búvárszervezet által kiadott, hasonló minősítésed)

  • Betöltött 12 éves kor

  • Legyen min. 20 igazolt merülésed

  • 24 hónapnál nem régebbi EFR Elsődleges és Másodlagos ellátás tréning. (A tanfolyamot a mentőbúvári tanfolyammal együtt lehet végezni.)

A Rescue búvár tanfolyamról:

Az elméleti anyag nagy részét önállóan is elsajátíthatod, amiben segítségedre lesz a PADI Rescue Diver tankönyv. A tankönyvből megismerheted az alapelveket és a búvárbalesetek megelőzéséhez szükséges információkat. A tananyag, a már megszokott módon, fejezetekre bontott, melyek elsajátítása után, ki kell töltened az egyes fejezetek végén tálalható tudásáttekintőket, majd ha végeztél az elméleti anyaggal meg kell írnod a Mentő búvár Tesztet.

A gyakorlati készségek fejlesztése az egyszerűtől a komplexig halad, az előző készségekre építve. Tanulni fogsz: önmentésről, búvár stresszről, búvár elsősegélyről, vészhelyzetek kezeléséről és a felszerelésekről, pánikoló búvár reakcióiról, a víz alatt felmerülő problémákról, az elveszett búvár keresésével kapcsolatos eljárásokról, az eszméletlen búvár felszínre emelésének technikáiról, a vízben történő mesterséges lélegeztetésről, és a búvárbalesetek forgatókönyveiről.

A tanfolyam 4 - 6 napot vesz igénybe.

A búvár tanfolyam ára: 75.000.- Ft

Amely magába foglalja:
- A Rescue diver képzési csomagot
- Elméleti képzést, folyamatos elméleti konzultációt
- Elméleti részvizsgák akár többszöri elvégzését, konzultációját
- Lezáró elméleti vizsga ismétlését (szükség esetén)
- Gyakorlati feladatok oktatását
- Gyakorlati feladatok akár korlátlan számú ismétlését, a készség szintű elsajátításáig

Külön fizetendő:
- Felszerelésbérlés
- Nemzetközi kártya díja
- A merülések és utazások költségei
- A szállásdíjak

<< Vissza a búvár tanfolyam menübe

Aktuális búvár tanfolyamok, búvár túrák >>