Búvár tanfolyamok

 

 

Kuba - Mexico 2019. február 23 -március 12-13.

 

Green Spot (Magánpansio) B / L. Étkezés: reggeli, ebéd.
Tipp este: Esti séta a Maleconon (vízparti sétány Havana), vagy az óvárosban található ( szintén Hamingway egyik kedvenc helyeként ismert La Vitrola – ban iszunk meg egy-két Mojito-Birra-t, melynek következménye, hogy az is tud Salsa-zni, aki eddig nem tudta, hogy tud ;-)

 

 

szoveg
szoveg

 

 

 

 

 

 

 

 

3. nap (2019.02.25.): Havana - Guamá - Playa Giron / Playa Larga reggeli. 08:00: Indulás Kuba déli partjára. Először az útvonalunk az A1-es autópályához vezet. Ez a modern 8 sávos sztráda, az úgynevezett Carretera Nacional A1 vagy Ochovia elvezet minket Jagüey Grandehoz, ahol aztán ráfordulunk a Cienaga de Zapata félszigetre. Itt találhato a Montemar Természeti Park és a kinyújtott mocsaras természetvédelmi terület a déli parton. Itt egy csodás hajós túrán ( kb 1 óra oda-vissza mindennel) La Boca-t és Laguna del Tosoro-t tekintjük meg, itt láthato a kincses tó es a Taino  bennszülöttindianok( a cukorbarok irtottak ki öket)  falu-skanzenje a Guamá falu. Szonte repülünk a Laguna Guama-n (Schatzsee). A tó több szigetén elosztva Kuba kipusztult Taino indiánok újjáalakultak. Természetes méretű szobrok adnak egy ötletet arról, hogy a kubai őslakosok hogyan éltek ebben a szabadtéri múzeumban. Ezen a kiránduláson megismerkedhetünk a közelben található krokodil farmon a kubai krokodilokkal. Annak érdekében, hogy az endemikus kubai krokodilok lakossága ismét szamottevö mennyyisegben eljenek, itt tenyésztik őket, majd felszabadítják a mangrove mocsárban. Ezutan valamikor a kesö delutan folyaman erkezünk a Museo de Playa Giornba. 1961-ben a kubai menekültek az Egyesült Államok támogatásával igyekeztek megdönteno, a Castro-rezsimet. A tervezett invázió néhány napon belül meghiúsult, teljessegeben elfolytottak.
Szállás: Casa Particular Playa Larga, B & B, kétágyas szoba / Hotel Playa Larga Resort, B & B, kétágyas szoba Étkezés: Reggeli.

4. -6. Nap (2019.02.26.-02.28.): Playa Giron / Playa Larga reggeli.
6 merülés- ebböl 2 xenote – 4 korall Szállás: Casa Particular Playa Larga, B & B, kétágyas szoba Étkezés: Reggeli.

7. nap (2019.03.01.): Playa Giron / Playa Larga - Havanna reggeli. A deleött szabadfoglalkozas, majd délután visszatérünk Havannába.

8. nap (2019.03.02.): Havanna, Ahonnan tovább repülünk Mexicoba.

9..nap erkezes Havannaba – tovabbrepüles Bp-re vagy 1 ejszakat meg meg kell aludni egy repter melletti szallodaban
A program tartalmazza:
- Kubai utazás Havanna+Playa Larga
- Repteri transzferek Kubaban mindenhol
- Varosnezes Havannaban oldsmobilokkal es az ovarosban setalva+ ebed
    Kirandulas Havanna és a Peninsula de Zapata között vezetõvel, krokodil farm es kirandulas az Indian  szigetre hajoval.
- Szállások : Casa Particulares ( Zimmer Feri) (Reggelivel).
- Kirándulások és látogatások a programban leírtak szerint
- A Nemet allami biztonsagi igazolas.

  • 6 merüles, ebböl 4 Koral + 2 Xenote ( a barlangi kepesitessel rendelkezöknek 1 vagy 2 igazi barlangi merüles is lehetseges, felar elleneben)

 

« Előző oldal

Következő oldal »

 

JELENTKEZEM »